Missä ja milloin?

Hulabaloossa on tällä hetkellä tarjolla valtakunnallisia viikonloppuvalmennuksia 4-5 kertaa vuodessa. Paikka vaihtelee eri viikonloppuina.

Viikonloppuvalmennukset

Syksylle 2021 on jäljellä vielä yksi viikonloppu.

  • pe-su 27.-28.11.2021, Cha Cha, Tampere (Hurmion sali).

Cha Chassa lähdetään liikkeelle perusteista, koska lähestymistapa on hieman eri kuin mihin usein on ehkä totuttu. Viennin ja seuraamisen kautta edetään kuvioihin ja varsinkin niiden liikeradat katsotaan tarkasti. Musiikkiin tanssimisen tarkastelua myös aloitellaan. Keväälle tulee toinen Cha Cha -viikonloppu, jossa jatketaan konkaritason asioihin. Mukaan voi ilmoittautua alustavasti sähköpostilla tai lomakkeella kohdassa Ilmoittauminen. Tarkemmat tiedot viikonlopuista ja lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Viikonloppujen valmennukset alkavat pääsääntöisesti lauantaina klo 10.30 ja päättyvät sunnuntaina klo 15. Perjantai-iltana usein järjestetään halukkaille edellisen kerran kertausta ja yksilöllistä palautetreeniä. Viikonlopun hinnat löytyy seuraavalta sivulta.

Jotta viikonlopuista saadaan mahdollisimman tehokkaita ja oikeasti edetään asioissa, niihin valmistaudutaan etukäteen. Ennen valmennusviikonloppua harjoittelu aloitetaan ennakkomateriaaliin sisältyvien videoiden avulla. Valmennuksessa tanssilajikohtaiset perusasiat käydään vielä läpi huolellisesti, ja siitä jatketaan hyvän pohjan päällä edistyneempien asioiden harjoitteluun. Viikonlopun jälkeen harjoittelua jatketaan täydennettyjen materiaalien avulla, jotta seuraavalla kerralla pääsemme jälleen aidosti etenemään aiheissa.

Mitä maksaa?