Missä ja milloin?

Hulabaloo-ryhmä kokoontuu 4-5 kertaa vuodessa eri puolilla Suomea valmennusviikonloppujen merkeissä.

Valtakunnalliset Hulabaloo-valmennukset alkoivat syksyllä 2018 ja viikonloput saivatkin hyvän vastaanoton innostuneilta tanssijoilta. Ensimmäisellä kaudella 2018-2019 järjestettiin viisi valmennusviikonloppua kahdessa tanssilajissa, Foksissa ja Fuskussa, jotka käsiteltiin huolellisesti. Toinen kausi käynnistyi syksyllä 2019 uusilla lajeilla, Tangolla ja Buggilla. Kevällä 2020 valmennus jatkuu viikolla 3 Buggin ja viikolla 12 Tangon valmennuksella.

Viikonlopuissa edetään asioissa, eli ne rakentuvat toistensa päälle, koska tanssin harjoittelu oikeasti on pitkäjänteistä puuhaa. Perusasiat käydään aluksi läpi huolellisesti tanssilajikohtaisesti ja siitä jatketaan hyvän pohjan päällä edistyneempien asioiden harjoitteluun. Käsiteltyjen asioiden kertaamiseen on vain rajallisesti aikaa, joten kannattaa olla mukana mahdollisimman aktiivisesti.

Viikonloppujen valmennukset alkavat pääsääntöisesti lauantaina klo 10.30 ja päättyvän sunnuntaina klo 15. Usein perjantai-iltana on halukkaille yksilöllistä palautetreeniä. Tarkemmat tiedot viikonlopuista tulevat sähköpostilla kaikille näiden sivujen lomakkeella kiinnostuksensa osoittaneille.

Mitä maksaa?