Missä ja milloin?

Hulabaloo-ryhmä kokoontuu 4-5 kertaa vuodessa eri puolilla Suomea valmennusviikonloppujen merkeissä.

Hulabaloo-valmennukset alkoivat syys-lokakuussa 2018 kahdella kaikille suunnatulla tutustumisviikonlopulla. Viikonloput saivat hyvän vastaanoton innostuneilta tanssijoilta, joten homma jatkui kolmella viikonlopulla keväällä 2019. Kesän treenien ja tanssien jälkeen jatketaan taas täydellä höyryllä syksyllä.

Viikonlopuissa edetään asioissa, eli ne rakentuvat toistensa päälle, koska tanssin harjoittelu oikeasti on pitkäjänteistä puuhaa. Perusasiat käydään aluksi läpi huolellisesti tanssilajikohtaisesti ja siitä jatketaan hyvän pohjan päällä edistyneempien asioiden harjoitteluun. Käsiteltyjen asioiden kertaamiseen on vain rajallisesti aikaa, joten kannattaa olla mukana mahdollisimman aktiivisesti. Jos et hoksannut tulla mukaan ensimmäisellä kaudella 2018-2019, niin kannattaa tulla mukaan heti seuraaviin viikonloppuihin tulevana syksynä 2019 viikoilla 35 ja 41.

Viikonloppujen valmennukset alkavat pääsääntöisesti lauantaina klo 10.30 ja päättyvän sunnuntaina klo 15. Usein perjantai-iltana on halukkaille yksilöllistä palautetreeniä. Tarkemmat tiedot viikonlopuista tulevat sähköpostilla kaikille näiden sivujen lomakkeella kiinnostuksensa osoittaneille.

Mitä maksaa?