Kenelle Hulabaloo on suunnattu?

Hulabaloo sopii kaikille lavatanssijoille, jotka oikeasti haluavat kehittää tanssitaitoaan konkaritasolle saakka. Se siis ei ole pelkästään konkareille suunnattu valmennus, vaan nimen omaan konkareiksi tähtääville tanssijoille, jotka ovat valmiita harjoittelemaan tavoitteen saavuttamiseksi. Saavutetuilla taidolla voi hyvillä mielin hakea tanssimaan tanssilavojen parhaita tanssijoita ja molemmin puolin nauttia rikkaasta ja viihdyttävästä tanssista. Ja aivan kuten konkaritanssi lavoillakin, myös Hulabaloo sopii kaiken ikäisille.

Hulabaloo sopii myös konkaritanssijoille eli konkaritason jo saavuttaneille, sillä Hulabaloossa viitoitetaan tietä ennen kaikkea myös tanssin kehittymiselle – tulevaisuuden tanssille.

Kilpaileville pareille Hulabaloo tarjoaa neuvoja ja lisäboostia kilpailuja ajatellen. Kisatreeneihin tulee uutta motivaatiota Hulabaloon myötä.

Ohjaajat hyötyvät Hulabaloosta, vaikka aiheita ei varsinaisesti käsitellä opettamisen kannalta. Kehittyvä oma tanssitaito ja syvällisempi tietämys tanssin tavoitteesta tukevoittavat pohjaa, jota ohjaajat tarvitsevat tehtävässään.

Mukaan tulevilta odotetaan varmaa jatkotason tanssitaitoa vähintään perustanssilajeissa. Muihin tanssilajeihin voimme tutustua tarkemmin matkan varrella Hulabaloossa. Jos olet epävarma tanssitaidoistasi, ota yhteyttä Eijaan.

Henkilökohtaiseen palautteeseen ja harjoitteluun perustuvan luonteensa vuoksi Hulabaloossa pyritään lähelle tasapareja. Parinvaihto on käytössä, mutta jotta jokaisessa vaiheessa kaikki pääsevät täysipainoisesti harjoittelemaan, on parempi että miehiä ja naisia on suunnilleen yhtä monta. Ilmoittautumiseen et tarvitse paria, mutta ilman paria voit joutua odottelemaan vahvistusta osallistumisellesi. Kannattaa siis olla itsekin aktiivinen parin haussa. Parin ei tarvitse olla ns. ”oma pari”, koska pareja vaihdetaan valmennuksessa. Ilmoittautumisparilla on kuitenkin hieman merkitystä, sillä hänen kanssaan tanssitaan enemmän kuin parinvaihdossa tulevien parien kanssa, johtuen henkilökohtaisesta palautteesta.

Lue lisää viikonlopuista!