Ilmoittaudu sähköpostilistalle!

Kätevin tapa saada tietoja tulevista valmennuksista on ilmoittautua sähköpostilaistalle. Se ei sido mihinkään eikä roskapostia tule. Täytä alla oleva lomake, niin saat tarkemmat tiedot valmennuksista heti niiden ilmestyessä. (Puhelinnumeroa tarvitaan yhteydenottoon tilanteissa, joissa sähköposti jostain syystä ei toimi.)

Jos sinulle jäi joku seikka Hulabaloossa askarruttamaan, ole yhteydessä Eijaan tai Timoon (tiedot sivun alareunassa).
Voit käyttää yhteydenottoon myös alla olevaa lomaketta. Lomakkeella voit myös ilmoittautua valmennuksiin tai antaa palautetta Hulabaloosta sekä sen tiedotuksesta ja järjestelyistä.

  Olen kiinnostunut Hulabaloosta!


  Roskapostivarmenne: Kirjoita alla olevaan tekstikenttään laatikossa näkyvät neljä numeroa tai kirjainta * captcha

  Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt kohdat. Lomake menee ainoastaan Eijan ja Timon sähköpostiin. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille. Voit halutessasi toimittaa vastaavat tiedot myös sähköpostilla tai puhelimella Eijalle ja/tai Timolle.

  Eija Puranen

  Ikaalinen

  Puhelin: 050-595 8787
  Sähköposti: eija(at)tanssikoulueijapuranen.fi
  Kotisivut: www.tanssikoulueijapuranen.fi/

  Paras aika soittaa on arkisin klo 17-21 ja viikonloppuisin milloin vain. Muulloinkin saa kokeilla tai laittaa soittopyynnön tekstiviestillä.

  Timo Arstila

  Helsinki

  Puhelin: 040-592 3449
  Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)swingtanssi.fi
  Vanhat kotisivut: swingtanssi piste fi

  Paras aika soittaa on arkisin klo 18-21 ja viikonloppuisin milloin vain. Muulloinkin saa kokeilla tai laittaa soittopyynnön tekstiviestillä.